d13b26c81cf497c6b29b86271e24a1c4.png

Algemene voorwaarden
 
Over ons:
Wij, Egyelectrons zijn officieel dealer van Mikrotik en Ubiquiti. Wij bieden een ruim assortiment Wi-Fi apparatuur van hoge kwaliteit. 
 
 
Betaling
U kunt bij Egyelectrons veilig betalen via IDeal,Creditcards,GiroPay,MisterCash,Sofort of via bankoverschrijving. 
 
Verzending en levering
Alle artikelen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden naar de klant indien bestelling is gemaakt en betaald voor15:00 uitgezonderd de artikelen die niet op voorraad zijn. Wij verzenden via PostNL Standard Service. Afhalen is ook mogelijk op ons adres met een afspraak.
 
Retourneren
Bij Egyelectrons webwinkel kunnen alle producten binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, waarna het complete aankoopbedrag wordt terugbetaald. Dit geldt alleen voor particuliere klanten. Zakelijke klanten kunnen wel producten retouneren, maar krijgen geen geld teruggestort, ze kunnen dit besteden aan andere producten, direct of in de toekomst. Voor retouneren geldt altijd dat het product in een originele, onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.
 
Garantie
Wij staan achter onze producten, maar nog belangrijker: achter onze klanten. Voldoet een product of levering niet aan uw verwachting of is er een defect opgetreden, u kunt het altijd retourneren.Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren. Wanneer het om het vervangen van een product gaat lukt het ons meestal om dit binnen enkele dagen te realiseren. Het enige wat u hiervoor moet doen is het aanvragen van een retournummer(RMA). Na aanvraag krijgt u per mail een RMA nummer. Voor retourneren geldt altijd dat het product in een originele, onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd naar ons adres:
 
Egyelectrons, Alma Tademastraat 68, 1061VK Amsterdam.